Din videograf i Umeå och Västerbottens län

Vill du fånga ett speciellt ögonblick på film eller vill du ta ditt företags marknadsföring till nästa nivå? DJ Foto och Video är expert på filmning och din videograf i Umeå och hela Västerbottens län. Med passion och precision fångar jag ögonblicken som berättar din historia på ett minnesvärt sätt. Oavsett om det är drönarfilmning av landskap eller reklamfilmning för ditt företag, är jag här för att fånga de speciella ögonblicken.

Kontakta mig!

Fånga minnesvärda ögonblick från ditt företags events och aktiviteter.

Jag är stolt över att kunna erbjuda mina klienter kompetens och kunskap inom foto- och videografi. I mina uppdrag har jag en professionell och en personlig approach till min klient och det som ska förmedlas. På så sätt, skapar jag berättelser som engagerar och berör.

Drönarfotografi

Med min drönarfilmningstjänst tar jag dig med på en visuell resa från ovan. Med avancerad teknik och kreativitet fångar jag landskapets skönhet och städer ur nya perspektiv. Varje flygtur är en möjlighet att skapa magiska bilder som fascinerar och inspirerar.

Reklamfilmning

Med min expertis inom filmproduktion och berättande konst tar jag din historia och gör den till en engagerande film. Låt mig hjälpa dig att skapa reklamfilmer som fångar publikens uppmärksamhet och stärker ditt varumärke.

Timelapse

Behöver ditt företag fånga ett längre händelseförlopp i arbetsplatsen under hela dagen, eller kanske har du ett hotell i en vacker omgivning vars väderfenomen du vill fånga för allra bästa marknadsföring? Timelapse är en utomordentlig metod att fånga diverse väderfenomen och gatuliv under längre perioder. Genom att ta bilder med ett specifikt intervall under hela händelseförloppet, fångar jag magin i naturens skiftningar eller människans aktiviteter. Oavsett om det är norrskenets dans på himlen, bygget av ett hus eller stadens pulserande liv, skapar jag visuella berättelser som fångar ögat. Låt mig föreviga ditt unika ögonblick med timelapse.

Kontakta DJ Foto och Video för professionell fotografering och filmning

Behöver du en erfaren och engagerad fotograf eller filminspelare för ditt nästa projekt? Tveka inte att kontakta mig på DJ Foto och Video för en fotograf som fångar dina stunder på allra bästa sätt.

Vi ser fram emot att höra från dig och fånga dina minnen på ett oförglömligt sätt.

Skicka ett meddelande